Mélyen tisztelt “Olvasónk”!
Elege van a szürke hétköznapok monoton kattogásából? A régóta kínzó érzésből, mely megfosztja bármi érdemleges cselekvéstől? A fáradt reggelekből és hatalmas bögre kávékból? Unja már, hogy semmi nem jön össze önnek, és mindig csak mások aratják le maga elől a babért? Vagy csak egyszerűen öt perc hírnévre vágyik, hiszen az állítólag mindenkinek jár?
Felháborítónak tartja azt a végtelen butaságot, mely oldalunkra tévedve elárasztja érzékeny lelkét? Megbotránkozik azon, hogy már megint miket írtunk valamelyik rokonáról? Vagy a cikket ugyan nem olvasta el, de már a cím kiverte a biztosítékot? Lassan annyi hazugságot vél felfedezni írásainkban, mint a zenészek új albumaikról való megnyilatkozásaiban? Szeretné védelmezni sajtóbirodalmának új felfedezettjét?
Egy kis mellékest remél a két munkahelyről befolyó minimálbér mellett? A gyerekek Amerikában építenék a szebb jövőjüket, és kéne nekik küldeni egy kis zsebpénzt? Vagy esetleg kedvenc pártját támogatná, de nincs miből?
Tényleg szeretne egy jó kis mókát csapni?
Bombabiztos ajánlatunk van önnek: PERELJE BE AZ AUTODAFÉT!
Sokan kételkedtek a lehetőség fennállásában, sokan találták eleve veszett fejsze nyelének. Mások szerint az a fránya szólásszabadság furakodott már megint a jogosan háborgó egyén és a botrányoldal közé, egyeseknek pedig eleve más dolguk volt. ÖNNEK NE LEGYEN! Volt, aki egy jót kacagott híreink valószerű(tlen)ségén, esetleg még a könnye is kicsordult nagy vidámságában. ÖNNÉL EZ NE FORDULJON ELŐ! Egyeseknek valahogy feltűnt, hogy nem az igazságot próbáljuk leleplezni, sokkal inkább a lepleket igazolni, a tényekből fényeket varázsolni.  ÖN NE VEGYE ÉSZRE! Ha csak egy kis szórakozásra vágyik, követelje nyugodtan cikkeink eltávolítását, de ne feledje: akik igazán nagyban akarnak utazni, azok beperelnek mindenkit akin nincs sapka vagy esetleg mást mert írni az elfogadott állásponton kívül. Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz (”Én már bepereltem az Autodafét és ettől teljesebbé vált az életem”), kövessen minket twitteren (azt hiszem ott lehet ilyet csinálni) és egy finom családi vacsora mellett büszkélkedjen el családjának, micsoda hőstettet hajtott végre ma is.
A döntés az “Ön”‘ kezében van, de ne feledje: egy kis perindítás mindenkinek jár. Aki mást mond, hazudik. Akárcsak mi.

*

Fentebbi kis írás puritánabb összegzése: továbbra sem zárjuk ki esetleges álhírek megalkotásának eshetőségét, melyek megírásában a látszat ellenére nem az olvasóink számának kettőről háromra való növelése játszik kulcsszerepet, sokkal inkább egy-egy kéjes vigyor fajul el idáig, sajnáljuk. Mindazonáltal a “tag”-ek között nyilvánvalóvá tesszük a hazugságot a gyengébbek kedvéért.
Maradunk tiszteletlenséggel:

rantottbus (autodafe.magazin@gmail.com)
Holden (holden.autodafe@gmail.com)
cucu
1
Macsek (macsek.autodafe@gmail.com)