Nem állítjuk, kérdezzük.

Ránéztük ugyanis a worst100-as listájukra, arra, ami igényesebb zenehallgatók számára mindig izgalmas böngésznivaló. Akárhányszor ránézünk, mindig avathatunk valami új kedvencet.

A most a 11. helyig jutó Diapsiquirt persze eddig is szerettük (mínusz rantottbus :( :( :( ), de a száznyolcvan fokos fordulat sem tett rosszat nekik.

Kevesebb kurvázás, kevesebb aberráció, több szeretet, béke, Istenhit.

És az a legjobb, hogy nem is viccelnek. Ebből a remek Vice-interjúból tájékozódhatnak azok, akiket egy-egy szokatlanabb anyag izgalomba hoz. Itt nem az  „OMG Ez mi a fasz ez HOL ROKC/METTÁL?” bekommentelésére gondolunk.

Na de.

A worst100 worst10-ét böngészve meglepődve láthatjuk a nyilvánvalóbbnál nyilvánvalóbb tendenciát. Azt, hogy miért pontozzák rendszeresen fel az impotens tinifiúk c-kategóriás power/thrash kedvenceit, és miért idegenkednek mindentől, ami egy kicsit is izgalmasnak mondható ebben a nyomorult életben.

Mert mit látunk? Oké, a 11. a Diapsiquir, ez még menthetné őket, hisz nekik biztos a perverzió jött be, s nem a jóság-szeretet. A nem épp könnyen fordítható francia Diapsiquir-szövegekbe mélyedő ‘forgácsosok buzgalma vagyunk.

Az kifejezetten megnyugtató lehet ilyen szempontból, hogy a Child Abuse-t sem élvezték túlzottan.

Na de miket látunk még?

Holy Cost – Pornodose. Revolting Cocks – Got Cock? Necrotic Entity – Possessed By Demonic Darkness. (Borító!)

„Ennél még a foghúzás hangja is kellemesebb!” „Annyi ebben az élvezeti érték, mint egy Mónika Show-epizódban.” „Reménykedem, hogy a cock kakast jelent, és a nő száján az tej.”

Döbbenetes vallomások, döbbenetes elfojtások.

Kevesebb tej, több szex, több Diapsiquir, és minden rendben lesz, srácok!!!!!!