Faller “Fallen Angel” Angelika bocsánatkérése


http://www.autodafe.hu/koncertbeszamolo/rockmaraton-2011-%E2%80%94-csutortok-161552914

“Rocktóber”

Hát köszönöm Faller Angelikának. Úgyír rólam mintha egy darab szar lennék. És lemúltszázadizza az Oment meg a Pokolgépet.
Saturday at 2:02pm

Lány no. 1.
ez most beszámoló akart lenni vagy egy Én kis naplóm bejegyzés? elég gáz….
Saturday at 2:19pm

“Rocktóber”
Ja. Csak tudnám ki ez a csaj. Megérdemelne egy gonosz kis tréfát.
Saturday at 2:20pm

Fiú no. 1.
Azt se tudja hol kezdődik a zene…
Saturday at 2:28pm

Lány no. 2.
Nekem naplóbejegyzésnek tűnik inkább, bár biztos koncertes beszámolónak készült. Végigolvastam, de nem tetszett, na. A Tomim így meg úgy… Demeter, szerintem ne is foglalkozz vele, nem érdemes!
Saturday at 2:29pm

Fiú no. 2.
Azt kinek érzi magát ez a büdös kis kurva aki még sík hülye a zenéhez is azt hiszi ő a valaki?hát akkor valaki kinyalhatná a picsámat:)) Demeter én a helyedbe úgy pofán basztam volna hogy leszakadt volna feje az ilyen elkényeztetett picsáknak az értelmi szinvonala megragadt a 11évesek szintjén!!!!!
Saturday at 3:13pm

Lány no. 3.
Játsza a modernet ez a kis hülye,éretlen csaj! Nyalja ki a picsáját a Pgépnek,mert az őszinte zenéjükre nem méltó! Legközelebb D. Te öntsd pofán sörrel ezt a beképzelt szart! Ki ne békülj vele!
Saturday at 3:36pm

Fiú no. 3.
Kedves Palkó! Ne foglalkozz nagyon a dologgal nem éri meg!Este várlak Csepelre!
Ennek a szutyoknak meg innen üzenem! Hogy mered a szádra venni a Pokolgépet ,amin nemzedékek nőttek fel,hogy basznád szájba az Anyádat egy 2 colos vascsővel!
Saturday at 3:42pm

Lány no. 4.
ez egy hülye… ne törödj vele Demeter! Komolyan nem normális… az elején még azon picsog hogy a barátja nem olvassa így leírhatja az előző pasit… aztán meg, hogy elküldte a p…ba akkor meg ha elküldte mit érdekli olvassa vagy sem.. ja és nyüszög a volt pali után akit azért dobott mert 30! percre lakik tőle… És mi köze a Depressziónak meg a Road-nak a goth-okhoz? Mert azt tudom hogy a Omennek és a Pokolgépnek mi köze a jó zenéhez ;) ellentétben vele. Az Kerecsensólyom meg hogy lelketlen lenne… Szóval ne törödj vele Demeter, mert ez egy agyatlan divat rocker picsa!!
Saturday at 3:42pm

Lány no. 5.
Ne törödj vele Demeter! felbosszantottak már engem is 1-párszor volt dolgom ilyen firkászokkal….
Saturday at 4:20pm

Lány no. 6.
hát ez a csaj nem komplett! ha meg divatrocker valaki z maradjon otthon, és a véleményét tartsa meg magának ha már kint volt rockmaratonon, és nem tudja elviselni a részegeket, mert szerintem nem csak 1 ember volt ott aki nem volt szomjas! Demeter, szarj rá hogy az idióta mit írt…
Saturday at 4:51pm

Lány no. 7.
Szerintem azt sem tudta kiről miről ír,csak kellett egy cikk!Ne foglalkozz vele..de ha mégis..csak szólj megyünk és segítünk :) )
Yesterday at 7:27amAngelika válasza:
Kedves mindannyian, szeretném ezúton is elnézéseteket kérni, maximálisan igazatok van. Tényleg nem kellett volna azt tennem, amit, és Rocktóberrel szemben is igazságtalan voltam, még ha ő előtte a seggemet fogdosta is. Nem szép dolog koncerten más nyakába borítani a sörét, amit drága pénzen vásárolt, és azóta furdal is a lelkiismeret, hogy utána újat kellett esetleg vennie.
Csak tudjátok, annyira kiborított, hogy Tomi emléke ott kísértett a fejemben, de ezt biztos ti is megértitek, mint érző szívű rockerek, akiknek mind volt már szerelmi bánata, akiket megcsaltak és elhagytak, akiknek már biztosan többször is rá kellett jönnötök (velem együtt), hogy életetek párjával nem fognak úgy alakulni a dolgok, ahogy szeretnétek.
Szóval meg kell vallanom, hogy jogosan vagytok felháborodva. A Depresszió valóban csak egy divatzene elkényeztetett hülye ribancoknak, csak ott annyira elkapott a hév, annyira magával ragadott a Tomi iránt érzett szerelmem, hogy ezt figyelmen kívül hagytam. A Pokolgép tényleg sokkal jobb, nemzedékek nőttek fel rajta, és ha valóban át merek siklani az életművükön, hát meg is érdemlem, hogy anyámat szájba basszam egy két colos vascsővel. A Kerecsensólyomba is belehallgattam újra, és tényleg érzelmes!
Szóval elnézéseteket kérem, és ígérem, többet ilyen nem fordul elő. Rocktóbi, te se haragudj rám!