A Nuclear Blast, a Deathstars európai kiadója beperelte Linda Daemont, mert az folyamatosan azt állította magyar rockzenei közösségi oldalakon, hogy a svéd industrial fenegyerekek a turnébuszon többször is Drugzone-t hallgattak, és tetszett is nekik.
“Ezt a sajnálatos döntést meg kellett hoznunk, mert egyszerűen nem hagyhatjuk, hogy az a magyar származású nőcske mindenféle légből kapott állításaival rombolja az együttes hírnevét. A Deathstars egyhangúlag tagadja, hogy valaha is köze lett volna említett hölgyhöz, valamint elhatárolódik annak tipikusan magyar jellegű zenéjétől is. Azon túl 45000 euró kártérítést követel a

a barátai azért kitartanak majd a földönfutóvá váló Daemon mellett

a barátai azért kitartanak majd a földönfutóvá váló Daemon mellett

keletkezett kár megtérítéséért, melyet aztán majd szétoszt a többi magyar zenekar között, hogy így talán egy valamirevaló ottani banda is próbálja a Deathstars-szal eladni magát, mert ez így nagyon ciki!” — nyilatkozta az eset kapcsán Markus Staiger, a Nuclear Blast Führere.
“Nyugodtan írhatják egyébként azt is, hogy mi vagyunk a felperesek, mert egyáltalán nem akarjuk azt a látszatot kelteni, hogy a céges csetepaté ellenére jóban vagyunk Lindával. Aki ráadásul a zenekara promóképein a mi sityakunkat viseli, amiért majd még külön szétpereljük azt az extravagánsnak gondolt lila haját, nem fog eztán már a hülye leveleivel sem zaklatni minket, az egyszer biztos!”
— mondta el Cat Casino Deathstars-gitáros, akinek a vélekedésekkel ellentétben ez a valódi neve.
Az eset pikantériáját az adja, hogy a legutóbbi Story címlapján Lindának egy közös képe látható a gitáros/billentyűs Nightmare Industries-szel, illetve a magazin közöl egy hangfelvételt is, melyen az énekesnő elmondja Rémálomnak, hogy ő gyermekei atyja.
Daemon nem kívánta az esetet kommentálni, meg mi amúgy is magyar webzine vagyunk, akik sose lesznek olyan sikeresek szerinte, mint a külföldi nagyok.

UPDATE: Linda Daemonnak a poszthoz annak megjelenése után négy évvel fűzött kommentje után be kell ismernünk: a fentebbi egy álhír. Elnézést kérünk minden igazhitű Drugzone-rajongótól, aki négy évig abban a hitben élt, hogy nem az.