de_mysteriis_01

Nagy titkolózás lengi körül a jövő áprilisi, budapesti Mayhem-koncertet. Sokan egyelőre abban is kételkednek, hogy valóban meg fogják tartani, és nem ismét Varg Vikernes járatja a bolondját mindenkivel. (Állítólag Monsieur Louis Cachet leleplezte az elmúlt pár hónapban valamelyik másfél órás videójában, lesz-e Mayhem-buli vagy sem, de a tradicionális feleségekről és az elhízásról szóló fejtegetések közt feladtuk a keresést.)

Az Autodafé ugyanakkor biztos forrásból úgy értesült, hogy lesz buli, ráadásul nem is akármilyen. Kvlturális Magazinukhoz kiszivárgott az exkluzív, eddig csak néhány ember által ismert setlist. Nem mondhatjuk el senkinek, elmondjuk hát mindenkinek.

Aki pedig személyesen is találkozna velünk, az hamarosan ezt is megteheti: a Black Metal: Like a Virgin c. Jonas Akerlund-thriller díszvetítése előtt a Westendben tartunk közönségtalálkozót, és mesélünk arról, hogyan zajlik nálunk egy szerkesztőségi értekezlet, miként jutunk ilyen exkluzív infókhoz. Játékot is hirdetünk a helyszínen, a nyeremény egy személygépjármű lesz! Figyelem, black metal blog sosem sorsolt még ki személygépjárművet! Ezúttal viszont megnyerhető egy csúcskategóriás Lada Niva, amiben a vetítésről a Kreator Pleasure to Kill-feliratos pulcsiját újra magára öltő Louis Cachet fogja hazafuvarozni a sötét, lakótelepi éjszakában a szerencséseket.

Tehát, az exkluzív setlist, csak itt, csak most:

1. Funeral Fog
2. Freezing Moon
3. Cursed in Eternity
4. Pagan Fears
5. Life Eternal
6. From The Dark Past
7. Buried By Time And Dust
8. De Mysteriis Dom Sathanas