Az AutóDafé Kvltvrális Magazin új szintre helyezi önnönmagát Az Elitista Metal és Kvltvra Univerzumában!

Mi itt a ‘dafé műhelyében már régóta figyelemmel kísérjük a könnyű fémzene alakulását és obszervációnk kvintesszenciája nem másban türemkedett ki a kísérletünk végén, mint abban, hogy mindenki bakeliteket ad ki. Különösen a színeseket, meg az agyonlimitált, remaszterizált, elfeledett “kincseket” rejtő korongokat. Na most, nem vagyunk azok a beszűkült barlanglakók, akik nem képesek haladni a világ folyásával, ugyanakkor elismerjük, hogy elitista hozzáállásunkból jottányit sem akarunk engedni. Éppen ezért hosszas számvetés, analizálás és állatáldozás után arra jutottunk, hogy megalapítjuk az Autodafe Elitista Hanglemez Konglomerátumot (röviden: BLACK, mert az AEHK-nak rohadtul semmi értelme nincsen).
A BLACK csak olyan tehetséges és három akkordban jártas zenekarok kultikus felvételeit bányássza elő a metal segglyukából, amivel a respect-faktor és a pénztárcánk egyaránt nőhet.

Az első (BLACK002) VINYL kiadványunk természetesen 65+1 példányban jelenik meg, bélben áztatott szagos mügével gravírozott tejfelszőke bakelitOn. Előrendelést felveszünk, kizárólag postai úton, mert az email az annyira 2014!

Most pedig bejelentjük a kiadványt:

OSSIAN – Live In Debrecen (2000)

A kiadvány bejelentve.