Mindig is szerettünk a Szigetre járni, különösen mióta a Prodigyt is végre valahára sikerült a szervezőknek megnyerni a fellépésre. Viszont lássuk be, a magunkfajta elitista fekete metalos arcoknak, ez a Sziget sokkal jobban tetszett volna:

-2. nap: kecske kikötése a közeli mezőn.
-1. nap: hivatalos Szigetfesztivál kezdése, bejutás lábra rögzített palackozott kecskevérrel, pirocuccok kilós kenyérbe való elrejtésével. A program: oltár verés egy kiszáradt fa tövében és fekete mise elkezdése. Zenekarok ignorálása.
0. nap: ez az úgynevezett Magyar nap, ahol csak magyar blackmetal előadók lépnek fel. Magyar blackmetal, lil és lol. Zenekarok ignorálása.
1. nap: az izgalmak egyre fokozódnak, Burzum koncert lesz, a nagyszínpadon! Délutánra felébredés a rossz álomból, megkeresni a kikötött kecskét. Programok: A38 színpadon Satyricon és Mayhem tribute bandák. Zenekarok ignorálása.
2. nap: A világzenei színpadon színes vérhányás bemutató, mellette a kézműves sátorban DIY kisfelvarró és szegecses csuklóvédő tanfolyam. A kecske eltűnt. Programok: Darkthrone koncert Nocturno Culto nélkül, Fenriz a gitáros. Valami nem oké ezzel a Szigettel. Zenekar ignorálása.
3. nap: Csillámtetoválás és corpsepaint. A Mirror Magic sátorban Gaahl mutatja be legújabb performanszát. Gaahl ignorálása.
5. nap: Elfogyott a kecskevér. Programok: a Nagyszínpadon Bathory újjáalakuló koncert! Karba tett kézzel, színpadnak háttal állva a zenekar ignorálása.
66. nap: Közös fotózás a Budapest feliratnál Csihar Attilával.
100. nap: a fényképek előhívásánál kiderül, hogy Attila mögött legelt az a rohadt kecske.