Sziasztok Rajongók! Sajnos még nem térek vissza a Honlapra, mert nincs időm ilyen bagatell dolgokkal foglalkozni, viszont hogy a fájó hiányt maximálisan pótolni tudjam, felkerestem Magyarország legtruebb és legdurvább arcát (metALAC-át), hogy néha írjon helyettünk is valami érdekeset. A fiatal kishölgy személye legyen titok, egy biztos, ne küldjetek idén neki ajánlattevő leveleket, van elég bajunk így is.

Kedveskéim, kisfaszok. A nevem Miss Antrope, és azért vagyok itt, hogy a szánalmas buksitokban helyre tegyem a zavargó fogalmakat, a trendi ideákat, valamint hogy figyeljetek végre a belső hangra, amikor ölni vágyik. Két hete már, hogy rantottbus fő(buzi)szerkesztő kikocsikázott utánam az erdőbe, és a barlangomban (kuss) meglátogatott, hogy mi lenne, ha a mérhetetlen tudásomra alapozva nem varjúvérrel áztatott pergamenre, hanem az ő beteges Ottlapjára írogatnék, okítanék. Így lett.

Tsjuder – Legion Helvete 2011

A legmarkánsabb és legegyedibb blackmetal gépezet a fjordok hazájából. Kvintesszenciája a brutalitásnak, sátánista és istenkáromló. Visszarepít 1992-be ez a hangzás, ez a tömény gyűlöletbomba. Tüske nő a karunkra, feketébe hajlik a nap is ha a norvég fekete gárdistákat meghalljuk.

tsJUDEr, a kurva anyátokat!

Ráhangolódás a sabbatra