Azon kedves olvasóinknak szeretnénk most kedveskedni egy ultra súlyos poénokkal terhelt cikkel, akik egyaránt VV4 és Burzum rajongók. Feltételezzük, hogy egy rendkívül széles társadalmi rétegről van szó, úgyhogy indokolt a téma alapos kivesézése minden szempontból.

Vargi3

Meglepetés vendég érkezett kora reggel a Villába, személyesen Varg Vikernes, a fagyos Norvégiából.
- Hahó és HAIL! Villalakók! Varg Vikernes vagyok a fagyos Norvégiából.
- Szia Vicky! De jóóóó, hogy itt vagy – sikított fel Gigi, a szokásos visszafogott hangján.
- Szervusz Vikernes, Nagy Alekosz vagyok – mutatkozott be illedelmesen Alekinnyó. – Azért egy szép hölgyet is beküldhettek volna – tette hozzá magában.

Mindenki ébredezett és körülülték az új lakót. Csendesen telt a délelőtt: takarítgattak, cigizgettek, megtanultak néhány nordikus riffet lefogni egy kopott dobgitáron. Estére egy közös szerzeményt kell ugyanis csinálniuk a feladat szerint, amit majd a nézők fognak értékelni egy 1-66-ig terjedő skálán.
- Nálam a hit és a becsület ugyanolyan fontos, mint a jó zene! – kurjantott Laci az első közösen megalkotott akkordmenet után. Vikernes csak legyintett.
- Tök érdekes ez a zenei világ, nálunk tudod csak a hipháp megy meg a csibészkedés – próbált közeledni Béci. Vikernes csak legyintett, Éva kajánul vigyorgott magában, majd a mézsör receptjét leirattatta a Művész Úrral.
- Merre is van Norvégia? – szakította meg közös művészi alkotás ihletett csendjét Jerzy, érdeklődő arccal. Vikernes már nem is legyintett.
A riportszobában Anikó elsírta bánatát, nem tud egy fedél alatt élni ezzel az emberrel, túlontúl közel került hozzá és nem akarja magát megint megégetni egy délibáb kapcsolattal. Ugyanakkor maximálisan tiszteli, hogy Varg családos ember és leülte becsülettel a rá kiszabott büntetést. Oan cuki.

Délután egy közös főzőcskét is kitaláltak az újonnan érkezett tiszteletére. Varg vállalta a disznóhús felszeletelését. Laci meg is jegyezte viccesen, hogy hányszor vágta el a combot, „csak nem huszonháromszor? hehehehe” . Jó hangulatban fogyasztották el a pörköltet és utána folytatták a zeneszám rögzítését. Mivel primitív blackmetalra volt kihegyezve az attrakció ezért néhány soros dalszöveget is kellett írniuk. Ez a következő volt:

A Való Világ olyan hideg
Mi élünk, de Jézus halott
Kell ide a kötélideg
A blackmetal jól hatott
A bioritmvsra – a bioritmvsra

Este, pontban fél nyolckor élőben adták elő a károgós Varg Vikernes aka VV4 dalt minden villalakó részvételével. Rapbetét most nem volt.
Az előadás után könnyes búcsút vettek a Villalakók és Varg egymástól és megígérték, hogyha vége a ’börtönéletnek’ folytatják a kinti közös munkát.

Fél 10-kor az MTI tűzesetről számolt be egy RTL Klub által fenntartott épület kapcsán. Meg nem erősített hírek szerint az épület porig égett.