Az elmúlt hetekben egy ország izgult azon, ki lesz a Tankcsapda következő gitárosa, mostanra pedig Luke-ék meg is hozták a felelős

Az új tag vadabbnak ígérkezik, mint az előző

döntést: az új poszton eszerint Sid lesz megtalálható, akinek lépése miatt mostanság már összes barátja csak Bűnösként becézi őt, utalva arra, micsoda nehéz szerepben is kell majd helyt állnia ezentúl.
“Volt már egy-két bandám, de erről álmodni sem mertem, lényegében a ‘Csapda kazettáin nőttem fel, akár csak a Catering Queen!” – mesélte a haláli humorérzékéről is ismert Sid, majd belőtte, mennyi lehet majd a leendő tagságát elfogadó Tankcsapda-rajongók száma.
“Szex, pisztolyok és rock & roll” – kezdett bele izgatott hangon Luk Áts Feri, majd hozzátette: “ettől még ugyanazok a vörösinges kezdők maradunk, akik mindig is voltunk. Én továbbra is biciklin tekerek a sikerért, és ezen túl is ugyanaz a DIY (Died In York) zenekar leszünk, akiknek nem derogál egy hulla jó plakátolás a cívisváros főterén, illetve egy haláli buli utána a beachen.”
Arra a kérdésre, hogy vajon pótolni tudja-e majd Sid az előző tagot, a csapat basszerosa, Molnár Ferenc Caramel csak annyit mondott: “lövésem sincs”, majd gyorsan leellenőrizte, még mindig ő tud-e a legszigorúbban nézni a mindenkori tagok közül.
Sid már el is próbálta a Tankokkal a Mennyország Tourist című számot, és hagyományőrző jelleggel beszólt a No Thanx énekesének, hogy “inkább a halál, mint a hozzá hasonló nyálas tinibálvány-szerep.”