Tagok: Horváth “Tutyi” Lajos gitáros, Szabó “Zoktondi” Zoltán basszer, Kovács “Pujó a tunya” Ferenc ének, Kiss “Korpa” Endre dob.

Korábbi, jelenlegi bandák: Zoktondi a balassagyarmati Oktogon Purparlé thrash zenekarban tolta 92-ig, Korpa mester a Tehermentes, a Dying Piss, a Tétova Masni bandákban püfölte a bőröket, míg Pujó a Tenebres Du Homeno progrock zenekar jelenlegi billentyűse. Tutyi soha nem zenélt még.

Megalapítás ideje: 2013 április

Fontosabb állomások: 2013 április 1, amikor is a banda megalakult. Nem véletlen a dátum (ha-ha)! Pujó és én már a középsuliból ismerjük egymást, sokat lógtunk együtt, cseréltük a kazettákat, csajokat egymás közt – kezdi a sztorizgatást Korpa.

Alapvetően hobbiként indult ez az egész, hogy na akkor játsszunk Cannibal Corpse-számokat, mert ilyet még senki sem csinált, legalábbis idehaza. Kiosztottuk a hangszereket egymás közt, magasság szerint ( a legnagyobb kapta a mikrofont), és belecsaptunk a húrokba. Kezdetben egy pincében, később már egy alagsorban is felléptünk, majd májusra sikerült egy garázsbulit is összehoznunk a helyi halálmetálos arcoknak. Természetesen a Chris Barnes-féle hörgős érára fókuszálunk, mert az volt egyértelműen a CC fénykora, az utána következő corpsegrinderes korszak már inkább CC. Catch-es volt, ha értitek, hogy mondom. (nevet)

Tagcserék még eddig nem voltak, csak húrcserék, megy a szaggatás a deszkákon, képzelheted. Hetente próbálunk és sokszor ülünk össze, hátha kisül valami új cover belőle. Általában ki és az nagyon jó, csak Pujóra kell vigyáznunk mert bevérzett torokkal halálra rémít minket mindig, meg a füll-orr-gégészt is, ha-ha.

Találkoztatok már a Cannibal Corpse tagjaival?: Nem, sajnos nincs pénzünk koncertekre menni, viszont youtube-on mindig megnézzük a fellépéseiket.

Jelenlegi akció: Tervbe van véve egy EP és egy Split kiadása a Karak Segge (Carcass tribute) zenekarral, illetve szeretnénk most már ősz tájékán a hátsó kertben is fellépni, ugyanis ez a garázsozós dolog kezdi kinőni magát. Legalábbis a 14 rajongó már alig fért be a múltkori CC szeánszra is. :)