“Valami most ismét véget ér, valaminek tündöklése szűnik és valamely trend pedig újra éled.

"Ti nem hallgattok jó zenét!"

Ti nem hallgattok jó zenét!

Gondolom mindannyian tudjátok, hogy 2010 a zenehallgatás éve volt. Persze nyilvánvaló, hogy többségetek nem viselkedett alkalomhoz illően: valószínűleg tovább folytattátok ostoba szektarianuzmosotokat, a black metal állítólagos rajongói inkább hallgattak feketének nevezett Disney-prüntyögést,

mint jófajta death-t és a cséplés kedvelői is előbb nyúltak a Municipal Waste-féle rettenet(h)rash bandákért, mint hogy minőségi black-et kerestek volna. Buták vagytok! Számomra hihetetlen, hogy a mai srácok előbb nyúlnak az Aghasthoz hasonló uncsi rejtélyeskedéshez mint hogy igazi, férfias zenét tolnának. Az istenért, hát van nektek pöcsötök? Kiveszett a metalból a tartás és a valódi keménység, ez a szomorú helyzet.

Ezt a leginkább mutatja, hogy így év vége felé hogyan múlatjátok időtöket. Karácsony, ajándékok, szeretet, mi? Pedig december 25.-e valóban ünnep, csak szerintem egyikőtök sincs tisztában azzal, mire is emlékezünk ilyenkor.

Igen, 1986-ban ezen a napon volt majdnem öt hónapos évfordulója a Mortal Sin első demójának, a Mayhemic Destruction megjelenésének. Csodálatos, nem?

Corrosion Metalla, mond ez nektek valamit? Persze a Gama Bomb igen. Esetleg Necrovore? Inkább egy kis Carnifex, jól gondolom? Hihetetlenek vagytok! Elkorcsosult ízlésetek van, de klubozni azért van időtök a minőségi muzsikák feltérképezése helyett. A Hivatalos Black Metal Gittegyletet megalapító magyar celebek persze előbb nyomatnak Lédi Gagát kéklő kis yukacskájukban, mint hogy egy kis Hirax felcsendülne és persze továbbra sem képes egyikőtök sem felmérni a thrash gyönyörűségét… Én legalább élem teljes valójában, még ha játszani nem is tudom!

Igazából rájöttem rég már, hogy mindenki pózer, aki nem én vagyok. Ez tudományosan bizonyítható. Gondolom tudjátok, hogy postás vagyok, szóval nekem aztán volt alkalmam kiismerni az összes undorító emberfajtát, akik a poklot alkotják. Ehhez nem kell alaposabb tanulmányozás, nem kell hosszas beszélgetés… Annak kiismeréséhez, hogy kik a legalja emberek, elég egy aprócska kérdés. És bizony a vén nyomorultak, akik még életükben nem hallottak a Destructionről nem érdemlik meg, hogy megkapják a nyugdíjukat. Ha valaki egy teljes életet akart lefolytatni a thrash metal nélkül, az megérdemli a mihamarabbi, dicstelen pusztulást!

Nem hallgattatok idén sem egyetlen jó zenét sem. Én viszont 3487 albumot tettem magamávé, szóval én nyertem!

Egyébként hogy némi aktuális infóval is szolgáljak (bár nem érdemlitek meg), elmondom nektek, hogy jövőre lát napvilágot az új Darkthrone sorlemez, mely a Fuck Off And Buy Vinyls címre fog hallgatni és előreláthatólag olyan szerzemények kapnak majd rajta helyet, mint a Modern Metal is Afraid of Us, az Ihsahn Thinks He is Black, But He’s Really Just Gay és az Everyone In Sicitur Adastra Should Be Killed.

Karácsony alkalmából dögöljetek meg mind!”