Az esetre ma hajnalban derült fény, amikor Zero felébredt nyugtalan álmából, és a szobájában körülnézve észrevette, hogy a szekrény egész máshol található, mint ahol ő előző nap hagyta. Ezután idegesen kapta fel a fejét, mire a mellette fekvő Bácsfi Diána szelíd hangon csitítgatni kezdte, mondván, “semmi gond, drágám, biztos valami rémeset álmodtál!”
Pánikrohamot színlelve kapott telefonjához, és gyanúja be is igazolódott: sem Carl McCoy, sem a Fields of the Nephilim száma nem volt fellelhető mobiljának telefonkönyvében, sőt, még a Moonchild csengőhangját sem találta sehol.
Végül a YouTube-on böngészve kellett szembesülnie a ténnyel, hogy a Fields of the Nephilim soha nem is létezett, és csak álmodta az egész koncertszervezősdit – halasztgatósdit.
Hamarosan sajtóközlemény is várható a megnyugodott szervezőtől, Negative Art névre hallgató cége pedig délelőtt örömmel jelentette be, hogy jövő nyárra várható egy hatalmas Fields of the Nephilim-buli a Roham Bárban, melyre a harmadik szektoros ugrálójegyek 16 ezer Ft-ba fognak kerülni.