Hét és fél év fennállás után kellett rádöbbennünk: az elitizmus nem vezet sehova, a black metal is csak akkor nyeri el értelmét, ha van kivel megosztani. Írhatunk itt mi bármennyire vicceseket is, ha nem vagy te, Kedves Olvasó, aki örömödet leled az általunk begépelt szavakban. Ezért hát úgy gondoltuk, megköszönendő a figyelmet, végre közzéteszünk hozzánk tömegével érkező leveleitek/apróhirdetéseitek közül párat, ezúttal még ingyen. Reméljük, az Autodafé elősegítheti a nagy egymásra találásokat, és a harminc éves házassági évfordulókon kuncogva meséltek majd unokáitoknak dicstelen honlapunkról. Hail estorm!

Sziasztok Dafé!

Igazából nagyon faszántos az oldal, mindig nevetünk anyukámmal, amikor titeket olvasunk, de most másért írok!

Tavaly óta nem hagy nyugodni a Watch My Dying Harmatátkozó című klipje, egész egyszerűen megbabonázott az egyik benne szereplő hölgyemény, a videó kikerülése óta nem is tudok más nőre nézni! Szerintetek ez normális? Azóta barátnőm sem volt, igaz, előtte sem. Mindig arra gondolok, mikor már kialakulna valami, hogy ezzel megcsalnám az én szerelmemet, aki olyan vidáman ropta az említett Klipben!

Mutatom, róla van szó:

wmd

Kérlek, segítsetek előkeríteni ha egy mód van rá, se éjem se nappalom.

Egy szomorú 32 éves fiú

———————

Hello Srácok!

Honnan ez a kiapadhatatlan humorérzék, hogy tudtok éveken keresztül ennyire viccesek lenni? Le vagyok döbbenve, komolyan, skacok, hihetetlen, amit csinálok!

Amiért viszont írok: folyamatosan kutatom a netet infók után, de sehol semmi. Légyszi, írjátok meg, ha tudjátok, nem lép fel idén Budapesten a Katatonia???

Köszi, puszi, Zolcsi

—————–

Sziasztok,

ti egy ilyen metáloldal vagytok, ugye? Most láttam nálatok a Bring Me The Horizon-interjút, igazából elég durva, amiket a srác mondott, na de csak azért írok, hogy nem tudnátok elküldeni Oli Sykes e-mail címét? Nagyon fontos lenne!!!

Drop Dead Daniella

—————

Hail skacok,

talán ti tudtok segíteni. Múltkor a metrón láttam egy nagyon aranyos, Ossian-pulcsis csajt, aki a Nagyvárad térnél rám vigyorgott, majd a Deákon leszállt. Egészen Újpest-Központig azon gondolkoztam, hogy velem nevetett-e vagy rajtam, szóval értitek: bejövök-e vagy leettem valamivel a pulcsimat.

Ha olvasod a levelet, Ossian-pulcsis lány, kérlek küldj rockerek.hu-n egy 5×5-öt vagy Málha.hu-n egy sört! Hiányzol!

Dani (de nem a Filth, haha)

————–

Sziasztok,

azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy mindig olvaslak titeket, az összes poszt meg komment megvan bekötve a polcomon, haverjaim is fanok, de egy kérdésen nem tudunk dűlőre jutni: ez a Styx nevű arc tényleg létezik vagy ti találtátok ki? Lehetséges, hogy komolyan gondolja egy haverotok ezeket a szóvicceket? Azt is, hogy WASP-rém?

Ne hagyjatok minket kétségek közt őrlődni!

Trve Warrior

——————

Sziasztok,

azért írok, hátha tud valaki segíteni: régi Dafé-posztokat vennék vagy cserélnék. A következők érdekelnek: Év híre (2008. április), Fear Fucktory (2009. szeptember), Vegard Sverre Tveitan csak nem nyugszik (2009. szeptember). Cserébe tudok adni Lamb Of God-posztert a legújabb Hammerből, esetleg cédére kiírt Virrasztók-összest.

Jelige: “Megoldjuk okosba’!'”

—————-

Hello,

nem tudtok egy jó depressive black metal zenekart? Meghallgattam az összeset, és most kéne valami új faszaság!

Köszi a segítséget:

Holdfény

————–

kedves Autodafé,

ti mint bennfentesek, nem tudjátok, aktív-e még a metálvilágban Angyal Gyula, Rocktóber, Zubor Olly vagy Nagaarum? Rég hallottam felőlük, igaz, nem is olvastam mostanság semmi metálosat.

Köszi előre is: Joe

——————–

Hello,

nincs meg valakinek véletlenül eredeti kaziban a Tankcsapdától a Jönnek a férgek? A Besatt teljes életművét adom cserébe!

Köszi:

Kiábrándult blacker