12 új Kiscsillag-szám született szombat este, jelentette be a zenekar népszerű vezetője, Lovasi András. A magyar alternatív maffia egykori rettegett keresztapja, aki egyébként szabadidejében szívesen hipszterkedik

Betlehembe vagy a lemezboltokba?

Betlehembe vagy a lemezboltokba?

mostanában, jelenlegi egyetlen bandája számára a hétvégén gyorsan összedobott egy új albumot, mely hamarosan meg is jelenhet majd.
“Igyekeztünk az eddigieknél is nagyobb változatosságra törekedni, ahogy az egy jó zenészhez illik. Az infantilis szövegek mellett így most minden számunkhoz meg is hívtunk egy-egy vendégénekest, akárcsak a Watch My Dying tette, és a HARD tiszteletére egy kiöregedett svéd vokalistát is vendégül láttunk, mindannyiunk nagy lelkesedésére. Velünk volt továbbá egy dadogós rapper, egy folk metál banda és Justin Bieber is, de a Punnany Massif ötlete nyomán megkerestük Bálint Ferenc erdélyi stand-up-ost is, hogy egyik nótánk elején nyelvjárásban mondjon már valami köcsögséget rólunk.”
A kuruc.info a hír hallatán máris cikkezett róluk, “Itt vannak a füves retkek számai!” címmel, melyekre mától lehet küldeni az emelt díjas sms-eket, hogy melyik  alternatív csodabandát szeretnénk kiszavazni az országból.
A lemezek május elsejétől kaphatóak lesznek az Alexandra Könyváruházakban, a TESCO üzleteiben, illetve a Tűzraktérben.