A Sziva Balázs vezette zenekar a következő lemezéhez rögzítette az Orphaned Land egyik számának, a The Warrior-nak a feldolgozását, mivel a címe nagyon megtetszett nekik, és mint mondták, az elején is táncba hívó magyar dudaszót véltek felfedezni. Az együttes származásával azonban csak azután szembesültek, hogy saját verziójukat feltöltötték YouTube-ra, és egy hűséges rajongójuk felfedte a szörnyű igazságot, mondván: “ezek büdös zsidók, nekik ne adjon az Isten szebb jövőt.”

Amikor Balázs még a jó ügyért harcolt.

Amikor Balázs még a jó ügyért harcolt.

A hazafias csapat tagjai hihetetlen sebességgel törölték mindenhonnan a számot, saját gépeiken is azon nyomban a Lomtárba helyezték a tettükre emlékeztető hangfájlt, ám lelkiismeretüket egyelőre nem sikerült megnyugtatniuk.
“Azóta folyamatosan lidérces álmok kínoznak minden éjjel, melyben a vörös szegfűs tolvajbanda egyik agymosott tagja adja át nekem az izraeli-magyar barátság elősegítéséért járó szocialista érdemérmet. Undorodom magamtól, és nehéz lesz ettől a mocsoktól megszabadulnom” — mondta el a csapat basszerosa, Kovács Richárd, aki állítása szerint tud intelligens arcot is vágni, csak eddig még sosem volt rá szüksége.
“Hogy mit éreztem akkor, amikor fény derült a banda nemzeti hovatartozására? Mardosott a düh, lángolt bennem a gyűlölet, és frusztrált lelkemet átjárta a mérhetetlen undor. Aztán eszembe jutott, hogy hát egyébként sem nagyon szoktak másféle érzéseim lenni, úgyhogy végül is nem történt akkora tragédia, mint mondjuk mikor cigányok késeltek a West-Balkánban”
— jegyezte meg a zenekar Führere, Sziva Balázs, majd hogy jóvátegye bűnét, felgyújtotta a 168 Óra legutóbbi számát.
Heller Ágnes véleményére is kíváncsiak voltunk a kínos incidenssel kapcsolatban, aki kategorikusan csak annyit fűzött az esethez: “nóó ván vaz sott, nóó ván vaz tóccsö!”