— Nagy erőkkel vizsgálódik a Nemzeti Erőforrás Minisztérium a Paediatrician egyik új dalszövegének tekintetében, ugyanis az együttes a Kitépett lábú csecsemő című számában egyértelműen arról beszélt, hogy egy nőt orális szexben részesíteni jó dolog, és nem lehet helyettesíteni más, kevésbé obszcén dologgal. A kérdéses strófa így hangzik:

“Felhúztam tövig egy retkes ribanc babáját,
ilyenkor egy csecsemő visítani szokott,
véresre kúrtam az édes, szűzi picsáját,
és utána az anyja élvezettel szopott”

A művészetekben az égi szépet, illetve Jézust kutató pártok felháborodottan jelezték, hogy az utolsó sorban a beteges, perverz orális aktus hangsúlyozásán túl ráadásul azt is állítják, hogy ezt egy nő szívesen csinálja, márpedig az lehetetlen Mária országában, egy ezer éves keresztyén állam keretein belül. Pörzse Sándor elmondta, hogy nyugodtan meg lehetett volna úgy is oldani, hogy a szopást nem írják bele, csak utalnak rá, hiszen nyilván mindenki felfogná úgy is, hogy miről van szó. Továbbá hozzátetette, hogy “a kurva anyjukat azoknak a degenerált faszoknak, akik nem viselkednek hívő emberhez méltóan, és tönkre akarják baszni ennek az államnak a maradék méltóságát is.” A Paediatrician egyelőre nem nyilatkozott, de már tervezik, hogy az őket nem szívlelő pártoknak a jövőben küldenek egy halott műtőskesztyűt, csak a miheztartás végett.

— Nem csak a Zöld Pardon és a Café del Rió, de az A38-as hajó, a Gyár és a Total Metal Club bezáratását is tervbe vette a Fővárosi Önkormányzati Hivatal, miután rájöttek, hogy ezekre sincs tovább szüksége a magyar nemzetnek. Míg előbbit a tervek szerint idén októberben süllyesztik el véglegesen, addig a Gyárnak az elfüstölését, míg a Total Metal-nak a bezúzását tervezik, tudtuk meg Tarlós Istvántól. Indokként nevezte meg, hogy míg az A38-on csak idiótáknak való hipster csapatok lépnek fel, addig a Gyár helyett létesíthető egy rendes bordélyház is, míg a Total Metal üzemeltetése már eddig is a “kínos” kategóriába tartozott, és az ott fellépő bandák egytől egyig 14 éves tinilányokat elégíthettek csak ki. Míg a hajó helyett egy országladik felállítását vették tervbe, addig a Total Metal helyére gyöngyöspatai romák számára hoznak létre üdülőparadicsomot, mely evakuálástól függően tart majd nyitva nonstop. A Jobbik üdvözölte a felvetést, de kérték, hogy az új létesítményben alkalmazzanak majd papokat is, és a bejárat fölé öles betűkkel írják ki, hogy “A munka szabaddá tesz”.

— A hatóságok végre a nyomára bukkantak az évek óta rejtőzködő Nader Sadek-nek, a hírhedt egyiptomi származású forradalmárnak. Mint ismeretes, az elvetemült alakra Egyiptomban nemzeti hősként tekintenek, de ideát Európában többrendbeli tébolykeltéssel, fárasztó jelmezek legyártásával és újabban felesleges zajkeltéssel is vádolják a new york-i lakost, Csihar Attila jó barátját. Legújabb állásából (death metal zenekar) ismert kollégái ugyan nem voltak hajlandóak elárulni hollétét, de május 29-én délután 16:35-kor a rendőrség rátalált az elvetemült Sadek-re: a terrorvezér az eleddig ismeretlen metalnews.hu főoldalán bujkált, mely ugyan egy bombabiztos rejtekhelynek bizonyult, de a kétes társaságot megelégelte a tavaly hazánkban fellépett Lordi és Anathema, akik végül feljelentették a gonosztevőt. A nemzetközi bíróság elé állított Sadek megígérte, hogy többé nem készít semmilyen maszkot Csiharnak, illetve felhagy a death metal-nak nevezett műfaj további megszégyenítésével is.

— Új együttest alapított a Smiciként ismert magyar thrash metal művész, akit eddig a Moby Dick legendás vokalistájaként ismerhetett a metálos közönség. A fiával is jó viszonyt ápoló Smici elmondta, hogy mára már teljesen befásult, unja az örökös “trash metál”-ként stílusát aposztrofáló tinédzsereket, a folytonosan  új Dick-lemez felől érdeklődő HammerWorld-újságírókat, sőt, még Mentes Norbi kopasz fejéből is teljesen elege van, ezért inkább egy új műfajban próbálja ki magát, hátha ott több sikerrel jár. A Bloody BeetRoots néven megalakított projektről egyelőre nem sokat tudni, annyi biztos, hogy nem metál lesz, és hogy Farkas Zotya sem szerepelhet majd rajta, de az album készítésében több hazai underground alak is segítségére lesz Smicinek. Mint megtudhattuk, DJ Jutasi, DJ Jeszenszky és DJ Áfonya is zúzhat majd az új csapat első anyagán, mely előreláthatólag a Last Night a Barking Dog Saved My Life címet fogja kapni, és a borítón egy politikus lesz látható, aki megrémül a Café del Rióban füvező tinédzserek látványától.